Ето го новия електрически кросоувър на Skoda

Интернет изданието Carscoops публикува шпионски снимки на прототипа на електрическия кросоувър Skoda Enyaq iV в серийната каросерия.

Обратно в новината

Коментари - Ето го новия електрически кросоувър на Skoda | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това ще стане, но засега се задоволяваме с пробег 160-180 градско (реални за зимата) и зареждане 8 часа от контакта в гаража. Значи включваш като се прибереш от работа и след 12 часа си готов за тейк оф. И това за 60к, дано да пуснат Дачията спринг на около 30, ама едва ли ще е под 45...

Пробег под 800 километра и зареждане за 3 часа, Другото е семки и бомбонки...

Не, Благодаря! През последните две години имах два "електрокара". 460 км., ама първите няколко месеца! А след две години не можеш и хляб да отидеш да си купиш! Това е една голяма измама Цъкайте минуси, но помнете, че след това жените ви ще ги цъкат За подробности си ползвайте "втория етаж"

Това сериозно ли е? Тази батерия със сигурност има гаранция поне една година.

Батериите имат 10 години гаранция. На всеки годишен сервиз се тестват и се сменят дефектните модули. Горе написаното не отговаря на истината защото имам много познати с елмобили

Дайте детайли за автомобилите, които сте карали. Ако са били над 10 годишни бракми - нищо чудно. Купуването на стар ел. автомобил си е рисковано.