Chevrolet напуска Европа

Американският автомобилостроителен гигант General Motors (GM) реши да сложи край на конкуренцията между марките си на европейския пазар, изтегляйки Chevrolet, за да отстъпи място на германския си филиал Opel и британския Vauxhall.

Обратно в новината

Коментари - Chevrolet напуска Европа | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро във фб бях сложил снимка на едно авео. Мой познат от щатите ми писа "какво е това нещо с шеви емблема ?" Само си цапат името с тия корейски колички. Ако продваха само пикапи по-щяха да им се получат нещата според мен. Поне щяха да се купуват за товарни с данъчен кредит.

Те още преди време си бяха казали, че масовите шевита ще бъдат "по-народният клас", а по-класната ще бъде опел иначе, за ремонтите по шевитата имам приятел - всичките им купени чисто нови служебни шевита са ходели безброй пъти гаранционно за ремонт

Аз лично намирам Каптива и Круз за великолепни модели,но само с големите дизелови мотори.Отношение качество цена е добро,макар и ниските нива на оборудване да дразнят с грозички пластмаси!Жалко,че не намериха добър маркетинг и малко повече качество в материалите на интериора!Иначе от тези два модела нямам оплакване,напротив бих си ги карал дълго и без мрънкане!

Много си прав! Бих добавил и LACETTI седан/комби. Много читави и здрави коли, на добра цена. Естествено качеството на материалите не може да се мери с Ауди, но като цяло за парите си са много приятни коли. Сега опелите ще станват по-евтини и по-некачествени. Очаква се и Китайците да вземат от пазара на Шевролетчетата.

Сега бакшишите тотално ще минат на Дачия :)

ние тук пък си караме големите пикапи с кожените салони по широките равни магистрали и ги пълним с евтин бензин. вие в европата караите каквото си искате!

Назад сте момчета! Тука минахме на въртолети!

те в Европа никога не са внасяли истински американски шевролети за които говориш, а по-скоро бившите модели на Деу, които бяха купени от Шевролет

шевролет "матиз" !!! кои точно шевролети ще махат - корейските , Хамериканските или всичките кенефи

Шеви се оттегля или европейците бият шута на Шеви?

Вървят,когато не са в сервиз.За 2 години и само 17000 километра вчера ми сложиха трети комплект предни амортисьори.

вън боклуците на янките.

Винаги съм твърдял, че американците отдавна не са име в автомобилостроенето. Обаче като видях Tesla Model S, доста се замислих.

ти би ли ни казал кои са последните американски коли които си карал?

Интересно ... аз пък си мислех, че вървят Daewoo-тата...