Българи подобриха Tesla Model 3

Специалистите от Vilner подобриха интериорът на бюджетния електромобил на Илон Мъск.

Обратно в новината

Коментари - Българи подобриха Tesla Model 3 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това нещо на снимката е резулата от техния труд, изтрийте статията и ни се извинете за спама. Пълна нула.

Абе на мен снимките нещо ми изглеждат като компютърно 3d моделиране. Сигурно ли е, че това е реална реализация или просто дизайнерите са постнали някаква идея?

Студиото не прави коли за собствен кеф - този интериор от соц-а е поръчка. И те са го изпълнили. За мен са съсипали колата, но за това вина носи само собственикът, не студиото.

Вилнер са най-големите бездарници, на които им се позволява да докосват какъвто и да е автомобил. По-грозни интериори и екстериори с напъване не може да бъдат сътворени. Помня Лансера, който бяха направили - УЖАС. Тука не искам да си представям какво са причинили на Теслата отвън.

Дизайнера се е возил само в каруца, от там е използвал дървените елементи и десена на седалките :)

Къф е тоа пешкир на седалките бре?

Хубаво е че всичките които досега сте писали сте селяни и нямате вкус...идеята на Вилнер не е да се хареса на застарели месари, чиновници или безработни лузъри каквито изцяло пишат коментарите в ДИР...пак апелирам към хората от dir.bg...спрете коментарите....

Стоят си двама обратни дизайнери и си пушат тревата. По някое време единият се обажда: - Така ми е тъпо, иде ми да осера една Тесла. Другият, бавно изпускайки дим: - Остави ги ... простаци ... няма да те разберат...

нещо плетено на една кука трябваше да добавят :))))

"Българи подобриха Tesla Model 3" - Сложиха му газово! :D

"скучния и стерилен салон"? този пишурко, който е написал тази статия да не би да живее в хоремага или в кръчмата на мегдана?

Под "подобриха" да се разбира "осраха". Ако ставаше въпрос за автобус, този интериор става, но за лека кола...

... подобриха го с типичен местен инструмент - нашенската "тесла". :)

Китеникът и кучето с клатеща се глава ... Нещо да са пипнали по двигателя, спирачките ? Да са подобрили ОС-а или да са сложили нов режим на работа ??

Да бяха му сменили цилиндрите и две турбини поне

Моите уважения към Vilner, ама изглежда като Москвича на дЕдо от 1957-ма. И, Гогов, пише се "подобриха интериора", а не "подобриха интериорът".