Фейслифтът на Superb включва скромни обновления за застаряващия модел. Предната част и А-колоните са леко преработени, предният капак и решетката също са получили някои дребни промени. Колата идва с новото лого на Skoda и е с променени предна броня и фарове за мъгла. Предлагат се нови джанти с размери от 16 до 18 инча, както и нови цветове за екстериора. Колата е с биксенонови фарове с вградени LED дневни светлини, а отзад също е използвана LED технология за стоповете, които са по-големи. 
Вижте снимки >>
Вътре има избор между девет три- или четириспицови волана, нови апликации и материали, а флагманският вариант Laurin & Klement може да се поръча с нов кафяв и бежов цвят "слонова кост".
От Skoda са добавили старт/стоп система и такава за регенерация на спирачната енергия, които обещават да осигурят 19% икономия на гориво. Най-пестеливият вариант е Superb GreenLine, който консумира едва 4,2 литра на 100 км с емисии на CO2 от 109 г/км. Двигателната гама включва 1.4-литров TSI със 125 к.с., 2.0-литров TDI турбодизел със 140 к.с. и 320 Нм или 170 к.с. и 350 Нм.
Седанът осигурява 595 литра товарно пространство, а по-практичният Combi предлага 633 литра. При сгънати задни седалки седанът разполага с 1700 литра, а комбито 1865 литра. Екстрите включват панорамен стъклен покрив със слънчеви клетки, автоматичен паркинг асистент и информационно-развлекателна система със 6,5-инчов сензорен екран и твърд диск 30 GB.
По отношение на сигурността, освеженият Superb е оборудван с девет въздушни възглавници, триточкови предпазни колани, ABS, ESP, регулируеми облегалки за глава и Park Assist, които се предлагат като стандарт. Като опция могат да се добавят система за мониторинг на налягането на гумите, асистент за изкачвания, адаптивни фарове и асистент, който предупреждава водача в случай на умора.
Фейслифтът на Skoda Superb ще влезе в продажба в Европа през второто тримесечие на годината.