Японският производител Toyota продължава да подклажда интереса на публиката към следващото поколение на Tundra, като пусна ново видео, в което се показват всъдеходните технологии на пикапа и някои детайли от салона, предава Automedia.

Големият пикап във версия TRD Pro ще получи шайба на централната конзола с четири бутона около нея. Целият блок отговаря за избора на режимите на движение и активира помощта от електронните асистенти. Самата „врътка“, най-вероятно, прехвърля настройките между задното предаване и системата за задвижване на четирите колела.

При избор на режима на движение на изцяло цифровия приборен панел се появява потвърждаващо съобщение, на което може да се види и силуета на пикапа в профил. Освен това, във видеото е показана част от салона с червена перфорирана кожа и лого TRD Pro, а също така и мястото за безкабелно зареждане на смартфон, което преди го нямаше.

Засега липсват технически подробности за модела, но се знае, че под капака му ще бъде поставен двигател iForce Max. Предполага се, че това ще е новият V6 с турбо, който получи дебютиралата наскоро Toyota Land Cruiser. На всъдехода той развива 415 к.с. и е съчетан с 10-степенна автоматична скоростна кутия.