Автомобилът ще се предлага и за двете модификации - LC 500 и LC 500h, като се отличава от стандартния модел по гладкия си заден спойлер, направен от пластмаса и армиран карбон, предава Autoclub.

Този елемент е създаден от майсторите, които са участвали в култовия проект Lexus LFA, и включва отпуснати "крила", чиято задача е да образуват завихряне и да компенсират турболенцията. Това би трябвало да подобрят реакцията на волана, комфорта и стабилността при висока скорост.

Специалната версия на Lexus LC получава 21-цолови джанти, потъмнена решетка на радиатора и страничните въздухозаборници, а също така тонираните фарове. Салонът носи името Aviation Black, като той включва алкантара на волана, на лоста за скоростите и във вътрешната страна на вратите. Цветовата гама за модела е представена от бяло, сребристо и черно.

Технически автомобилът не е променян. Под капака на LC 500 е поставен 5,0-литров V8 двигател с мощност 471 конски сили, докато LC 500h се задвижва от силов агрегат, състоящ се от 3,5-литров мотора V6 и два електромотора. Съвкупната мощност е 354 конски сили.