Хиперколата носи името Bolide и ще се предлага само за употреба на писта, без възможност за шофиране по обществени пътища.

Подобно на няколко предходни разработки, Bolide се базира на серийния модел Chiron. На същата база са още и Sport, Pur Sport, Vision Gran Turismo, Centodieci, Divo, Super Sport 300+ и La Voiture Noire.

8.0-литровият двигател тук развива умопомрачаващата мощност 1825 конски сили, когато се захранва от 110-октаново гориво. Въртящият момент е 1850 Нм.

Още по-впечатляващо е, че теглото на болида е 1240 килограма, което означава, че всяка конска сила тегли 0.67 килограма тегло. Впечатляващ резултат, който задминава с доста Koenigsegg One:1.

Благодарение на това ускорението от покой до 100 км/ч отнема само 2.17 секунди, а до 200 км/ч - 4.36 секунди. Тук е важно да отбележим, че това не са официално постигнати резултати, а компютърни калкулации на фирмата.

Към тях спада и максималната скорост на движение - "доста над" 500 км/ч като до тази кота трябва да се достига за 20.15 секунди. Изчисленията показват време на Нюрбургринг от 5:23 минути.

Изненадващата новина тук е, че Bugatti все още няма финално решение дали да продава този автомобил. Поради това не е ясна и неговата цена.