В известна степен неочаквано, корейската компания сега показа изключително задълбочен фейслифт за модела, предава Autoclub.

Най-важното е, че всъдеходът се качва на изцяло нова архитектура, която ще позволява монтирането на електрифицирани двигатели. Освен това, платформата ще донесе подобрения и по отношение на поведението на автомобила на пътя.

Вижте как изглежда моделът >> >> >>


Визуално разликите също за огромни - особено в предната част, където нова масивна радиаторна решетка заменя досегашния панел. Нови са и фаровете, а отзад промените са по-малки.

Благодарение на новата технология за превключване на предавките на автоматичната кутия, интериорът се е сдобил с нов ротиращ селектор на трансмисията. Освен това, екранът на навигационната система е по-голям отпреди, а голяма част от материалите в кабината са подменени с по-качествени.

От Hyundai все още пазят в тайна подробностите около задвижващите агрегати на модела. 2021 Santa Fe влиза в продажба на нашия континент от септември тази година, когато трябва да разберем и повече за техническите детайли.