Първият от тях дава представа как ще изглежда следващото поколение на Mohave, а вторият е компактен модел, който ще се предлага в цял свят на достъпна цена.

Прототипът Mohave Masterpiece трябва да даде представа за това как новите стилистични решения и технологии на корейския производител ще бъдат адаптирани към големите всъдеходи. Предната част на концепта предлага ново виждане за стила "нос на тигър", като в случая диодните фарове са интегрирани в решетката на радиатора, предава Automedia.

Техническите характеристики на всъдехода засега остават тайна, същото важи и за сроковете, в които серийното Mohave трява да се прояви на пазара. Според специалисти, това ще стане в края на 2020 г.

Другият модел - KIA SP Signature, представлява еволюция на миналогодишния концепт SP. Серийната версия на автомобила ще се превърне в глобален модел, като ще бъде представена до края на годината. Очаква се тя да получи името Tusker, като ще се настани най-ниското в гамата кросоувъри на марката и ще се предлага на достъпни цени.

В гамата двигатели на модела ще влезе 1,4-литровия бензинов турбомотор със 140 к.с., който се поставя на третото поколение на Ceed. Моделът ще бъде оорудват и с 2,-литров атмосферен двигател, развиваш 150 к.с.