От последната версия градската джипка се различава благодарение на модернизираната радиаторна решетка с V-образен елемент, променен въздухозаборник, както и разлчин предни фарове, предава Autoclub.

Освен това, на разположение са джанти с нов дизайн с размер от 18 до 20 цола. Добавени са и три нови цвята за купето: Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl и Deep Blue Pearl.

Вижте снимки >> >> >>


За салона са достъпни нови опции за оформление. Nissan Murano е получил информационно-развлекателен комплекс NissanConnect с усъвършенствана навигационна система, която поддържа триизмерни изображения.

В допълнение кросоувърът е наличен със системата за безопасност Safety Shield 360, която включва автоматично спиране с разпознаване на пешеходци, система за наблюдение на "мъртви" зони, функция за автоматично превключване на дългите светлини към късите светлини, както и система за наблюдение на спазването на платното за движение.

Nissan Murano е оборудван със същия 3.5-литров бензинов V6 мотор - 263 к.с. и 325 Нм. Двигателят работи в комплект с вариатор Xtronic.