Чешката компания Skoda разпространи ескиз, показващ как ще изглежда салона на новия модел Scala.
Информацията, съпътстваща снимката гласи, че в интериора на новия хечбек ще бъдат използвани ексклузивни материали, повърхности с текстура, имитираща кристална структура, както и с изцяло преосмислено арматурно табло.

Вижте снимките на интериора и екстериора на новата Skoda >> >> >>


Публичният дебют на Scala е насрочен за 6 декември тази година и ще се проведе на специално мероприятие в Тел Авив. Общата концепция на Skoda Scala е основана на концепцията Vision RS, която беше представена на парижкото автомобилно изложение. Интериорът на Scala

Серийният хечбек ще разполага с цифров приборен панел Virtual Cockpit с екран 10.25 инча. В списъка с оборудване влизат още екстри като амбиентно осветление. Инфоразвлекателна система с възможност за контролирането ѝ през смартфон и още много други технологии, познати ни от автомобилите от по-високи класове.

Новата Scala ще е по-малка от Octavia, но вътрешното ѝ пространство ще е почти идентично с това на лифтбека Octavia. Обемът на багажника на Scala ще е от 461 до 1 410 литра. Гамата от двигатели ще включва бензинови и дизелови мотори, както и силов тракт, работещ на метан.
stat
Стани фен във Facebook

КоментариОще новини за Skoda


Нови автомобили