Избрахме еднакви модели, именно за да демонстрираме различните степени на персонализация, които предлагаме“, казва Атанас Вилнер, основал ателието преди повече от 20 години.

Усещането и в двата салона е издигнато на нивото на автомобил, няколко класи над Mustang. Vilner Garage не са пестили нито от фината кожа, нито от висококачествената и технологична алкантара. Те покриват почти всички груби пластмаси, в различна степен при двете коли, като особено забележителен мотив е избродираното лого ‘Mustang’, галопиращо по корите на вратите и стелките.

Вижте снимки >> >> >> 

Воланите и при двата проекта са произведения на изкуството, сами по себе си. Два типа кожа при обръча, алкантара за средната част и централен „състезателен“ маркер в най-горната точка.

При единия Mustang GTкормилото е декорирано с ‘V’ лого в син фон в долната част, докато при другата, мотивът със състезателните ивици от екстериора е продължен по седалките и дори по самия волан.

Не е трудно да персонализираш ефективно автомобил, когато бюджетът е неограничен. Когато случаят не е такъв обаче… майсторството на ателието си проличава именно тогава“, завършва темата за двата Mustang-a Атанас Вилнер.