Първият й автомобил ще бъде младежки кросоувър.
Японската марка Suzuki се подготвя за представянето на нов бранд, чийто първи продукт ще бъде кросоувър, насочен към младите потребители. Това ще стане по време на международното автомобилно изложение в Индонезия пред август, предава Autoclub.

На автосалона производителят ще покаже прототип на младежкия кросоувър, който по-късно ще влезе в серийно производство. Маркетолозите на компанията се целят с автомобила към потребители, не по-възрастни от 35 г. В момента външният вид на кросоувъра, както и техническите му данни, са напълно засекретени.

Въпреки че липсват подробности за автомобила, се предполага, че той ще легне върху платформата, на която е построен Suzuki Wagon R (на снимките). Това е най-малката кола на марката, която се продава на пазара в Индонезия, където е известна и под името Suzuki Karimun. Размерите на автомобила са 3600x1475x1670 мм с междуосие от 2400 мм.

Първоначално продуктите на новия бранд на Suzuki ще се предлагат само в Индонезия. В същото време обаче, моделите, които ще бъдат разработвани от индонезийското подразделение на японската компания, ще започнат да се предагат и на другите пазари в света, след съответното им приспособяване.
stat
Стани фен във Facebook

КоментариОще новини за Suzuki


Нови автомобили