Почитателите на бързите и екологични мотоциклети ще могат да се насладят на прекрасните скутери от серията SH, новите 125-кубикови PCX и Forza, „голите“ CB 650 F и MSX 125, известен с прозвището „Monkey”.

Желаещите ще имат уникалната възможност да направят тестрайд на представителите на on-off гамата на Honda – легендарния CRF 1000L Africa Twin и NC750X.

Звездата от мотоциклетната колекция на Tourist Auto Show във Варна ще бъде феноменалният къстъмбайк CMX 500 Rebel, типичен представител на ‘bobber’ стила, с който всеки ще ще се отличи в скучния трафик. При него пасажерската седалка се демонтира за броени секунди и така получаваме едноместна конфигурация на байка. Сравнително лек, с мощност и въртящ момент, идеални дълги преходи, той е и изключително маневрен и стабилен дори и при ниска скорост.

Посетителите ще имат възможност да тестват десетото поколение на легендарния Civic във версии хечбек и седан. Емблематичният модел на Honda жъне успехи на всички пазари и изкушава с 5-звездна безопасност, 6-годишна гаранция, високо стандартно ниво на оборудване и икономични и мощни бензинови двигатели – 1.0 VTEC Turbo с макс. мощност 129 к.с. и 1.5 VTEC Turbo с макс. мощност 182 к.с. Съвсем скоро в България пристига и новата дизелова версия на модела с 1,6-литровия мотор i-DTEC с макс. мощност 120 к.с.

Другите автомобили на щанда на Honda са HR-V с ненадминато пространство за всички и всичко благодарение на патентованата система за „магически седалки“ на марката, както и бестселърът CR-V, най-продаваният SUV в света за 2016-а според Jato Dynamics, който е най-купуваният модел на Honda у нас. Очаква се новите поколения на тези два модела да пристигнат в България тази есен.

За TouristAutoShow

След дългогодишно прекъсване се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения. Шоуто ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април - паркингите пред магазини „Метро”, и във Варна от 26 до 29 април - паркингите пред магазини „Метро”- За момента има потвърждение от следните марки:

За Бургас - Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, премиерният Scania Touring, Citroën , Hyundai, Ford, Great Wall ,Suzuki, Кемпер Laika

За Варна - Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles,премиерният Scania Touring, Ford ,Hyundai, Opel, Audi, Iveco, VW, Renault & Dacia, Кемпер Laika

Място на провеждане – паркингите пред магазини „Метро. Работно време на изложенията ще е от 10:00 до 18:00 часа.