Късметлия от Силистра спечели чисто нов VW Golf от Автосалон София 2017.
Точно в 18.00 в неделния ден бе изтеглено името на щастливеца, който си тръгва с чисто нов Volkswagen Golf от Автомобилен салон София 2017. Това е Десислав Павлов от Силистра, който е пуснал анкетната си карта в понеделник. За първа година той имаше възможност да избира между 12 страхотни модела на различни марки.

Името на късметлията беше изтеглено от 3-годишната Мина, която бе поканена на случаен принцип да тегли печелившите имена. Тегленето се извърши под зоркия поглед на комисия, съставена от представители на дванадесетте компании, предоставили автомобил за голямата награда, организаторите на софийския автосалон и журналисти, отразяващи събитието.

Останалите награди бяха спечелени от:

1. Ваучер за двама в СПА хотел по избор в България от Туристическа агенция „Аполо“ спечели Лора Павлова от София.

2. Нощувка и вечеря за двама в Best Western Hotel Expo – София се падна на Христо Стефанов от София.

3. С ваучер за гориво на стойност 200 лв., предоставен от Shell, ще зарадва своя автомобил Васил Владимиров от София.

4. Club Smart карта от Shell, заредена с 5000 точки, спечели Кирил Митов от София.

5. Смартфон Samsung Galaxy J7, предоставен от М-тел, ще отиде при Иван Дерменджиев от София.

6. Фен карта от Кино Арена, която важи за всички киносалони „Арена“ в страната, отива при Димитър Георгиев от София.

Над 50 000 души преминаха през залите на Интер Експо Център през 10-те дни на Автомобилен салон София 2017. Най-много фенове на новите автомобили – повече от 10 000 - са посетили изложението миналата неделя, 15 октомври. Тази година Софийският автосалон отбеляза редица рекорди в 25-годишната си история. Повече от300 експоната на 44 световни марки (36 автомобилни и 8 мотоциклетни) изпълниха до краен предел най-големия изложен център у нас. 65 фирми-изложители и 14 000 кв.м. изложбена площ показват мащаба на най-престижното изложение за автомобили в България.

Над 70 бяха премиерите и технологичните новости, а новата мобилност бе представена от 28 коли с алтернативно задвижване – хибриди, плъг-ин и изцяло електрически. 83 автомобила и мотоциклета бяха на разположение за тест драйв – един от най-големите в световната изложбена практика. Следващият автомобилен салон в София ще бъде след две години – време, през което индустрията ще се измени повече, отколкото за последните 10 години и отново ще ни покаже света на модерните автомобили.
stat
Стани фен във Facebook

КоментариОще новини за Автосалон


Нови автомобили