Заводът на Land Rover в Хейлууд, Великобритания, е произвел 600 000 бройки Evoque само за 6 години, доставяйки лукса и финеса на Range Rover до нови клиенти по цял свят.

Търсенето продължава да се увеличава за новаторския луксозен компактен SUV автомобил, който предлага възхваляван дизайн, привлекателност и проходимост върху всякакъв терен в сегмента, който създаде през 2011 г.

Шест години след като бе лансиран, продажбите достигнаха рекордни нива за един месец с почти 18 000 бройки, продадени през март 2017 г.

Освен това Evoque притежава най-голямата колекция от трофеи на Range Rover: моделът е спечелил над 200 награди, включително „Най-добър компактен SUV“ в Германия, Франция, Испания и Бразилия.

За да отпразнува шест години успех, Land Rover обяви ново специално издание на модела. Evoque Landmark е наличен в жизнения цвят Moraine Blue – вдъхновен от тюркоазените езера на канадските Скалисти планини.

Вижте как изглежда моделът >> >> >>


Специалното издание Evoque Landmark е налично и в цветовете Yulong White и Corris Grey. То има динамичен бодикит и сиви детайли на екстериора, включително контрастен панорамен покрив в цвят Carpathian Grey, 19-инчови алуминиеви джанти в цвят Gloss Dark Grey и предна решетка, преден капак, въздухозаборници на калниците и надпис на задната врата в цвят Graphite Atlas. Акцентите в тъмносиво продължават и в интериора под формата на централна конзола с покритие от полиран сатиниран хром, обградена от седалки с тапицерия от зърнеста кожа в цвят Ebony с контрастен шев в цвят Light Lunar и перфорирана средна част.

По един Evoque слиза от поточната линия в Хейлууд на всеки 170 секунди, като Evoque Кабриолет също се произвежда в Хейлууд от 2016 г. насам. Повечето автомобили се изнасят за някой от 130-те пазара, като има допълнително производство и в Китай и Бразилия, за да се задоволи търсенето на местните пазари. Всъщност 80% от автомобилите Evoque, конструирани във Великобритания, се изнасят, намирайки собствениците си по целия свят от Монако до Манила. Jaguar Land Rover е един от най-големите износители във Великобритания и генерира около 80% от приходите си от продажби в чужбина.

Научете повече за кабрио версията на Evoque >> >> >>



Това, което прави Evoque толкова специален, е неговата съвременност. Дизайнът остава модерен и свеж. Всепризнато е, че Evoque е привлякъл изцяло ново младо поколение купувачи към бранда Range Rover, включително повече жени. Успехът му бе ясен от самото начало и ни даде увереността да изследваме нови възможности, което се вижда от автомобили като Evoque Кабриолет. Това специално издание ознаменува досегашния ни 6-годишен успех“, разказва Гери МакГавърн, Главен директор Дизайн на Land Rover.

Тази година Land Rover разкри и Range Rover Velar, четвъртият член на семейството на Range Rover. Разположен между Evoque и Range Rover Sport в гамата, Velar съчетава бляскавост, съвременност и елегантност като никой друг. Конструиран в Солихъл, Великобритания, Velar се предлага на цени от 98 000 лв. без ДДС и вече е наличен за предварителна покупка.

Това е новият Range Rover Velar >> >> >>