63-годишният жител на град Йелм, щата Вашингтон, през последните 45 години се отдавал на любовни ласки изключително с красиви возила. "Някои момчета гледат порно списания и се увличат по бюстовете и осанките на хубавите мацки. Аз се вторачвам единствено в предниците и задниците на колите", признава странният любовник. В спиксъка на неговите завоевания фигурират модели като Ford Mustang, луксозни Jaguar-и и дори един хеликоптер.
Сексуалното увлечение на Едуард по МПС-та започнало още в юношеските му години. На върха на силите си той залюбвал по една нова кола седмично. Но сега той решил да загърби ергенските си години и да отдаде цялата си любов, като се задоми с Ванила, негова любовница отпреди 30 години. Тя е VW "костенурка", който той закупил на старо преди 30 години.
Сега, когато гледал предавания за коли по телевизията, изпитвал силно сексуално влечение, но се бил заклел, да остане верен на Ванила до края на дните си. Именно с подобен модел VW, собственост на негов съсед, Едуард Смит бил загубил девствеността си, когато бил млад.