Острият му език му навлече омразата на еколозите, обществените работници и цялата мексиканска нация. Но прочутият английски тв водещ запазва най-качествените си обиди не за хората, а за автомобилите.

Британското издание на GQ подбра десетте му най-унищожителни оценки, предава Automedia.

1. Perodua Kelisa
"Това е без съмнение най-лошата кола - не просто в своята категория, а изобщо в света. Има максимална скорост 141 км/ч, но ги достига за толкова много време, че никой до момента не е живял достатъчно дълго да го потвърди... Освен това името й звучи като болест".

2. BMW Серия 1
"Избирам думите за заключението си дори по-внимателно от обикновено. Така че ето го. Серия 1 е лайно".

3. Cadillac SRX4
"Ако беше живо същество, това нямаше да е лъв, или богомолка, или дори шимпанзе. Не. Щеше да бъде оса. Безполезна и омразна в еднаква степен".

4. Volkswagen Jetta
"Бих искал да се срещна с човека, проектирал екстерирора, за да разбера дали не го е направил като някакъв вид шега. Но още повече искам да срещна човека, който изобщо не си е мръднал пръста за интериора. Защото да погледнеш това табло ти дава известна представа какво е усещането да си умрял".

5. Porsche Cayenne
"Честно казано, виждал съм по-привлекателни гангренясали рани от това. Има сексапила на камила с възпаление на венците".

6. Ford Galaxy
"По-скоро бих платил за вазектомия, отколкото за Ford Galaxy".

7. Chevrolet Corvette Z06
"В много отношения тази кола е като херпес. Забавно е, докато го пипнеш, но никак не е приятно да живееш с него".

8. Nissan Almera
"Да кажеш на хората по време на вечерно парти, че караш Nissan Almera, е същото като да им кажеш, че си болен от ебола и ей-сега ще кихнеш".

9. Porsche Boxster
"Не би успяло да измъкне и намазнена пръчка от задника на прасе".

10. BMW X3

"Ако сте клинично луд, тоест ако се събуждате сутрин и си мислите, че сте глава лук, тогава тази кола е за вас".