АвтоВАЗ публикува един интересен тийзър, посветен на предстоящия в Москва автомобилен салон. На изложението руската марка ще покаже пет нови модела, а надписът зад все още покритите автомобили гласи: "Премиера, която ще промени всичко".

От Lada все още не разкриват коя ще е основната премиера и какви са петте покрити автомобила от снимката, но догадките вече започнаха. Най-вероятно, на първи план под покривалото е скрит обновения седан Lada Granta, външността на който беше разкрита съвсем скоро.

До новата Granta е скрита Lada Vesta Sport. На заден план може да се предположи, че са скрити леко видоизменените хечбек и комби на Lada Kalina, които ще влязат в семейството на Granta, а в центъра на композицията е колата с повишена проходимост Lada XRAY Cross.

Според други предположения, под покривалата са скрити всички модификации на Lada Granta - седан, лифтбек, хечбек, комби и неговата крос версия. Вече се знае, че от Толиати са подготвили и уникален концептуален автомобил. Ще бъде демонстрирана и обновената Lada Niva.