Вижте кои ще са караваните и моделите на Citroen на изложението >> >> >>


Напълно в крак с времето си, новият Citroen С3 се отличава с модерния си и обещаващ дизайн, оживен с цветни вложки и графични елементи, включително Airbumps, които предпазват купето в града. Силно изразителния и уникален стил на купето прави модела разпознаваем от пръв поглед . С3 може да бъде индивидуализиран с множество външни и вътрешни цветове, разполага с програмата Citroеn Advanced Comfort и Citroеn ConnectedCAM. Новият C3 се задвижва от ефективни и икономични двигатели от последно поколение – бензинови PureTech и дизелови BlueHDi. Бензиновата гама включва трицилиндрови двигатели (PureTech 68, 82 и 110 Stop & Start) с механична скоростна кутия. Дизеловата гама е оборудвана с механична скоростна кутия и двигатели BlueHDi 75 Stop & Start и BlueHDi 100 Stop & Start. За максимално удоволствие от шофирането, новият С3 се предлага и автоматична скоростна кутия EAT6 при бензиновия двигател 110 к.с.

Новият Citroеn C3 Aircross се отличава в света на SUV автомобилите по своето силно, оригинално и свежо излъчване. Стилът на купето създава усещане за сила и здравина. Високият преден капак е подчертан от хромирани шеврони и светлинен LED подпис. Заимствани от концептуалния C-Aircross, задните прозорци тип “венециански щори” са изработени от поликарбонат с оцветена централна част, което създава силен графичен контраст на задните колони. На борда, C3 Aircross предлага висока позиция на управление, присъща за един истински SUV. Технологичният и приключенски характер на C3 Aircross са подчертани от икономични и ефективни двигатели от последно поколение. Идеален партньор за всекидневни градски пътувания, за бягства през уикенда и за далечни пътувания, новият SUV модел се предлага с бензинови PureTech (82, 110 и 130 к.с.) и дизелови BlueHDi (100 и 120 к.с.) двигатели.

Със Citroеn SpaceTourer няма недостъпен подземен паркинг. Оптимизираните размери на SpaceTourer (дължина: от 4.60 м до 5.30 м, ширина: 1.92 м, височина: 1.90 м) в комбинация с електрическото сервоусилване на волана и радиуса на завой от 11.30 м до 12.40 м (в зависимост от дължината на автомобила) правят модела изключително подвижен и готов да посрещне изискванията на цялото семейство. SpaceTourer има най-добрият среден разход в сегмента с 5.1 л/100 км и само 133 г/км CO2 (комбиниран разход при двигател BlueHDi 115 S & S BVM6).

Посетителите на регионалните изложения TouristAutoShow в Бургас и Варна ще могат да се насладят на два от най-търсените и харесвани италиански модели кемпери Laika, представлявани от фирма Димбо. Laika Ecovip 610 и Laika Kreos 4009 ще участват в шоуто в двата града.

Ecovip 610
e пълен интеграл, с две двойни спални, голям багажник и електрическо задно легло, което позволява да увеличите обема на багажника или да разполагате с по-ниско легло в жилищната част, според ситуацията и нуждите на клиентите. Моделът е обзаведен още с голям хладилник, луксозна баня и тоалетна и въртящи се предни седалки в кабината. Оборудван е с тента и мултимедийна система с камера за задно виждане, което реално го прави готов за употреба. В момента в рамките на изложението тази конфигурация е на промоционална цена от 53 000 евро без ДДС.

Kreos 4009
е полуинтегриран с две единични легла в задната част с възможност за преобразуване в цяла спалня. По-голям багажник, в който може да се помести мотор или скутер, както и с просторен салон , тип яхта. 4009 разполага също и с предно електрическо легло и възможност за още две спални позиции при преобразуване на масата с диваните в легло – общо 7 спални места. Отново голям хладилник, напълно оборудвана кухня с домашен тип фурна и луксозна баня с много шкафчета за козметика и личен багаж, с душ кабина, която се отдела с плътна преграда. Моделът е бестселър на завода производител, както за България, така и за Западна Европа.

Фирма Димбо е представител на италианския завод за кемпери Laika, както и на немските Niemsan+Bischoff и Carado. Освен продажби, Димбо също така отдава нови кемпери Laika под наем, като цените варират според продължителността, модела и сезона, диапазонът е между 95 и 140 евро на ден. Всички кемпери под наем на фирмата са до 3,5 т. и се управляват с любителска шофьорска книжка. Изложеният Kreos 4009 e част от рентпарка на Димбо.

Всички кемпери Laika са изцяло зимно изпълнеше и са подходящи за целогодишна употреба. Димбо предлага още допълнително оборудване и аксесоари за кемпери и каравани, както и специализирана сервизна дейност за къмпинг автомобили.

За TouristAutoShow


След дългогодишно прекъсване се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения. Шоуто ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април - паркингите пред магазини „Метро”, и във Варна от 26 до 29 април - паркингите пред магазини „Метро”- За момента има потвърждение от следните марки:

За Бургас
- Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, премиерният Scania Touring, Citroën , Hyundai, Ford, Great Wall ,Suzuki, Кемпер Laika

За Варна
- Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles,премиерният Scania Touring, Ford ,Hyundai, Opel, Audi, Iveco, VW, Renault & Dacia, Кемпер Laika

Шоуто в Бургас ще се проведе от 19 до 22 април, а във Варна - на 26 до 29 април. И в двата града то ще бъде на паркинга пред магазин „Метро”.