Машината е във финалните етапи на развойна дейност и се очаква да се появи в пълния си блясък съвсем скоро, предава autoclub.bg.

Освен това, баварците пуснаха и видео клип с автомобила в движение, разбира се с доста камуфлаж. Налице са и нови официални снимки на тестови прототип.

Вижте снимките >> >> >>



Възраждането на BMW 8-Series е една от най-чаканите премиери за годината, като все още фенове и медии са в очакване на официален анонс за датата на дебюта.

Предишни шпионски снимки показаха, че BMW най-накрая е подходил дръзко към дизайна на някой от своите модели. Отвън откриваме изключително хармонични и агресивни линии в предната част, а задницата е малко по-натоварена откъм детайли, но все пак доста атрактивна.

В интериора впечатление прави, че централната конзола не е оформена изцяло в познатия за марката стил, като множество промени откриваме във формата на дюзите за парното, панела за контролиране на климатичната система и дори екрана за инфотейнмънт системата, който е вграден в таблото, а не излиза над него. Пред шофьора се открива изцяло дигитално табло.

Очаква се BMW да започне серийното производство на възроденото купе 8-Series през втората половина на 2018 година. Както по-рано тази година стана ясно, монтажът на ексклузивния автомобил ще бъде организиран в Динголфинг (Германия).

По данни на Carscoops, за пръв път колата ще бъде показана на Автосалон Женева 2018 през март, но все още няма потвърждение за това. Автомобилът ще се конкурира на световния пазар с Mercedes S-Class Coupe и Bentley Continental GT.

След дебюта на купето от BMW 8-Series под този индекс ще има още кабриолет и топ версия М8. Тяхното производство е предвидено за 2019 година.