За пореден път британските марки Jaguar & Land Rover няма да изневерят на стила и си и ще бъдат представлявани само от най-доброто в техните моделни гами.
Лукс, стил, мощ и вълнуващи моменти очакват посетители на Автомобилен Салон София 2017, тъй като повечето модели на британските гиганти ще са не само статично разположени, но и налични за тест-драйв.

На щанда на Jaguar на Автомобилен Салон София 2017 ще бъдат изложени някои от най-желаните и вълнуващи модели на бранда.

За първи път в България ще бъде представен най-новият член в семейството на „британската котка” – Jaguar E-PACE. Моделът направи официалния си дебют през юли, поставяйки световен рекорд на Гинес с 15-метров скок със спираловидно завъртане тип „бъчва” на 270 градуса. Демонстрирайки пъргавината, прецизността и динамиката на най- новия SUV на Jaguar, подвигът бе последният тест за E-PACE след 25 месеца упорит труд на четири континента, за да се гарантира изключителната издръжливост на автомобила и това, че той отговаря на философията на Jaguar - Art of Performance.

На щанда ще бъде и първият SUV автомобил в историята на Jaguar - F-PACE. Моделът е изключително мощен и динамичен, проектиран и конструиран да осигурява пъргавината, реакциите и финеса, характерни за всички автомобили Jaguar. Разработен с олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, изцяло новият F-PACE комбинира изчистени линии, повърхност и пропорции. Леката, здрава конструкция на каросерията се състои от 80 процента алуминий и е единствената монокок каросерия с високо съдържание на алуминий в сегмента.

За любителите на спортни автомобили Мото-Пфое са осигурили излагането на най-мощния и пъргав модел на британския бранд – F-TYPE SVR. Развиващ 322 км/ч, новият F-TYPE SVR е първият Jaguar SVR и е разработен да се възползва от пълния потенциал на двуместен спортен автомобил от алуминий . С 575 конски сили, по-лек, с подобрени шаси, трансмисия и система за задвижване на всички колела, удоволствието от шофирането става несравнимо. Това е кола, която от Special Vehicle Operations създадоха за истинските ентусиасти, но е и кола, на която може да се наслаждаваш всеки ден от седмицата.

Последният автомобил, който ще бъде изложен на щанда на Jaguar e най-малкият спортен седан на британския бранд – XE. Моделът дава нова дефиниция на концепцията за спортен седан и в своя клас това е автомобилът, създаден за водача. Неговата олекотена конструкция, аеродинамична форма, луксозен интериор и изключително поведение на пътя са свидетелство за визията на основателя на компанията сър Уилям Лайънс за съвършения автомобил. Моделът със задвижване на всички колела (AWD) е единственият автомобил в своя клас, оборудван със самоносеща каросерия с високо съдържание на алуминии. Тази изключително здрава и същевременно лека конструкция заедно с предното окачване с двойни носачи и заден мост с интегрална връзка е в основата на отличителната, иновативна динамика на ХЕ.

На щанда на Land Rover на Автомобилен Салон София 2017 ще можем да се насладим на някои от най-търсените, луксозни и мощни модели на луксозния британски бранд.

Официално представеният в България през юни най-нов член в семейството на Range Rover – Velar – обещава да грабва погледите на посетителите. Създаден да запълни „бялото поле“ между Range Rover Evoque и Range Rover Sport, Velar предлага нива на лукс, изтънченост и проходимост, невиждани досега в сегмента на средноразмерните SUV автомобили. Velar е дефиниран от визуално редуциращ подход и изключително внимание към прецизността на всеки детайл, което развива ДНК-то на Range Rover и загатва за следващото поколение автомобили Range Rover.

От момента, в който даде нова дефиниция на луксозния SUV сегмент преди почти пет десетилетия, Range Rover постигна повече от 1,7 милиона продажби и стои начело на семейството на Land Rover. Range Rover е еволюирал в най-елегантния и изтънчен SUV автомобил в света. Несравнимата проходимост и елегантност на легендарния SUV го правят любимец на кралски особи, бизнес лидери, политици и звезди от цял свят.

Най-пъргавият и спортен член в семейството на Range Rover – Sport – е проектиран да се справя безпроблемно с всяко препятствие, открило се пред него. Безстрашен и мощен, това е съвършеният спортен SUV автомобил. Той е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният модел на Land Rover. Високотехнологичните технологии, използвани при направата на дизайна на олекотеното окачване и на шасито допринасят допълнително за уникалното представяне на SUV автомобила, както в градски, така и в извънградски условия.

Discovery е една от емблемите на Land Rover. Типичният приключенски имидж на марката до голяма степен е заслуга на 4-те поколения на модела досега. Новият Discovery въплъщава стремежа на Land Rover да отиде “oтвъд” (Above and Beyond), като съчетава британска харизма и неудържим приключенски дух. Това е автентичен, седемместен SUV с три реда седалки, с ненадмината проходимост, практичност и лукс, доближаващ се близо до този на Range Rover. Моделът пето поколение се възползва от здравата, безопасна и олекотена, пълноразмерна SUV архитектура използвана при моделите от семейството на Range Rover, която предоставя несравним комфорт, адаптивност, а както знаем и емблематичен лукс.
stat
Стани фен във Facebook

КоментариОще новини за Автосалон


Нови автомобили