Машината изглежда, както повечето от наси сия представяха - изчистена и без излишна "спойлеризация", но може да хапе и то сериозно.

Вижте снимки >> >> >>



Толкова сериозно, че ускорението на 707-те коня и 875 нютонметра от 0 до 100 става за само 3.6 секунди. Това е дълбоко в територията на суперспортните автомобили и много напред пред конкурентите, пише Факти.бг.

Промяната на мощността е довела до усилването на шасито и много промени по ходовата част и трансмисията - заключващ диференциал с електронно управление, по-здрави кардани и по-здрави карданни карета.

Поради задвижването на четирите колела, което означава повече напрежение за двигателя, по него също са усилени части като веригата - тя е значително по-широка и има ковани свръзки.

Спирачките и окачването също са променени, но това леко се подразбира, защото повишението на мощността от най-потентното Cherokee е 232 конски сили.

Според изпълнителния директор на компанията - Майк Менли, автомобилът доставя впечатляващи цифри подкрепени от SRT, които комбинират високо ниво на представяне с лукс, изработка и пакет от иновативни технологии. Първите доставки на този великан ще започнат съвсем скоро.