По-рано тази седмица изпълнитеният директор на Lamborghini - Стефано Доминикали обави, че ще разберем повече за Urus в близките дни. Най-вероятно това означава премиерата на първия SUV на италианците от Санта Агата на автосалона в Женева в началото на следващия месец.

Вижте снимки >> >> >>



На тази снимка, която е направена някъде из датските провинции обаче, лесно можем да разпознаем линиите на идващия модел.

Ръбатата форма на калниците, страничните линии, стоповете и накрайниците на изпускателната система с типичното "подрязване" под ъгъл се открояват от всички други подобни модели, предава Факти.

Тези накрайници говорят и за голям двигател, като нашите залози са в полза на по-внушителния V12. Мощноста едва ли ще достигне до тази на последния Aventador S, но не очакваме автомобилът да е бавен, а да се цели в трона.

Доминикали е споделил, че първия автомобил ще напусне поточната линия през идния април, но това се очаква да бъде един от предпремиерните, а не готов за шоурумите автомобил. Предположенията ще приключат съвсем скоро и още един SUV от нетипичен производител ще кръстосва пътищата по света.

Това обаче няма да бъде първия високопроходим автомобил от тях - LM002 бе една странна машина, която сме виждали дори и в страната ни.