Безспорно най-важният модел, който бе представен в Детройт е концептуалното Audi Q8, което ще се качи на поточната линия след година и ще се превърне в новия SUV флагман на немската марка.

Научете повече за Audi Q8 >> >> >>



Новата Toyota Camry
Сред най-важните представяния на автомобили с нов дизайн на изложението е най-продаваната кола в САЩ от 15 години - Toyota Camry. Японският концерн се опитва да влее нова енергия в надеждния седан и се пошегува, че клиентите вече ще могат да избират между "секси и наистина секси". Новото поколение на модела има по-изразителен стил и по-модерни технологии. Новото Camry е малко по-дълго, малко по-ниска и благодарение на тънките си фарове и голяма радиаторна решетка - доста по-спортно.

Вижте как изглежда новата Toyota Camry >> >> >>



Модернизираният Ford F-150
Пикапът Ford F-150 получава сравнително слабо променен външен вид, включително нов дизайн на предната решетка и колелата, по-смели цветове на седалките и нови технологии за намаляване на разхода на гориво. За първи път Ford предлага версия на пикапа с дизелов двигател, както и нов 3.3-литров шестцилиндров двигател. Новият F-150 е оборудван също така с радар и камери, чрез които автомобилът да забави ход или да спре, преди да блъсне пешеходец или друга кола, пишат USA Today и Ройтерс, цитирани от БТА.

Вижте как изглежда модернизираният Ford F-150 >> >> >>



Хипарският микробус на Volkswagen
Помните ли микробуса на Volkswagen от 60-те? Той отново е тук, при това като електрически концептуален автомобил. Volkswagen I.D. Buzz може да измине до 434 км с едно зареждане, което е с около 48 км повече от новия hevrolet Bolt на General Motors.

Вижте как изглежда Volkswagen I.D. Buzz >> >> >>


Обновеният Mercedes-Benz GLA

Модернизираната версия на компактния кросовър на Mercedes е с по-агресивен облик, наподобяващ автомобил с висока проходимост. Обновената GLA има модифицирани брони, нов дизайн на колелата, а по избор може да бъде добавена функция за безконтактен достъп, която дава възможност на собственика да отваря и затваря багажника с движение на крака.

Вижте как изглежда обновеният Mercedes-Benz GLA >> >> >>