Автошоуто в Пловдив ще започне на 26 септември и ще продължи до 1 октомври.

Тази година на пловдивския автосалон премиера на последните си модели ще имат дилърите на Porsche, Maserati, Lexus, Toyota, Hyundai, Citroen, KIA, Peugeot, SEAT, Skoda, Lada и други марки у нас.

Вижте снимки на най-новите модели на изложението >> >> >>


Новост са предложенията за свободното време. За първи път са включени колички за голф и 10 модела лодки.

Peugeot ще покаже 6 леки и лекотоварни автомобила, скутери и велосипеди.

Посетителите на изложението в Пловдив ще могат да видят новия SUV на френската марка - Peugeot 2008.

Марката ще представи още и хечбек моделите Peugeot 208, Peugeot 308 и комбито Peugeot 508SW. Посетителите ще могат да видят и новия бус Peugeot Partner, отличаващ се със здравина, модулност, по-добри начини за товарене, комфорт на борда.

Почитателите на малката Citroen ще се запознаят с новия C3. В него са добавени още компоненти, сред които 3D свързана навигация с гласово разпознаване. Новост е вградената камера. При катастрофа тя автоматично съхранява запис. Освен това водачът може да споделя снимки и видео клипове в социалните мрежи. По-голям е изборът на цветове и цветови комбинации.

Дилърът на Citroen ще покаже и марката DS, символ на френския лукс. Открояват се динамичната лимузина DS 4 и суперкомфортният DS 5.

Две премиери на Seat ще се състоят в рамките на „Автосвят“.

Моделът Ateca - първият кросовър на марката, идва само няколко месеца след световния си дебют в Женева. Той има 8-инчов дисплей, система за безжично зареждане в салона, технология за разпознаване на пътните знаци, аварийни спирачки.

Новата линия Leon Cupta носи типичния за SEAT дух, съчетава мощ и практичност, дизайн и динамика. На „Автосвят“ ще бъде показан спортен модел с увеличена мощност от 300 конски сили.

SEAT Leon Cupra ST е най-бързото комби на Нюрбургринг >> >> >>


Посетителите ще научат повече за иновативните технологии в съвременните автомобили, като системите за разпознаване на пътните знаци и следене на лентата, 3D навигация и вградената записваща камера.

В изложението е включена също широка гама автобуси, микробуси, товарни и специализирани автомобили.