Как от огромна гола поляна за три дни да създадеш най-големия и атрактивен терен за професионално офроуд състезание? - Това могат да ви кажат професионалистите от „Геотрейдинг“ АД и нашият фотограф, който бе на терена на OffRoad Show & Expo и направи репортаж за работата на багериста Вeско и мощната машина Lännen 8800i.

Екипът на „Геотрейдинг“ не само изгради осемте екстремни траялни трасета за офроуд край Sofia Ring Mall, но беше и 24-итя професионален „отбор“ в двудневното адреналиново състезание. Вижте защо:

Снимка


Мощният багер Lännen 8800i прави първата копка за голямото офроуд състезание.

Снимка


Едно по едно изникват осемте екстремни траялни трасета, от които се възхитиха /и затрудниха максимално/ 23-те отбора офроуд професионалисти.

Снимка


Веско и багера на „Геотрейдинг“ АД бяха 24-тият тим на OffRoad Show&Expo – под бурните аплодисменти на публиката, те час по час вадеха закъсали по трудните препятствия състезатели . „Поздравления за Злати, съдийския екип, положения труд на организатори и състезатели. Максимално ме изкефи и Веско багериста. Изключително схватлив, къдърен, с перфектна машина. Мисля, че и с евакуацията се справи перфектно. А най-много ме зарадваха усмивките на състезателите накрая след състезанието“, написа след края на OffRoad Show & Expo един от участниците в специализирания форум offroad-bulgaria.com.

Снимка


И Шишо Бакшишо от „Шоуто на Слави“ тества 8-те уникални офроуд трасета, дело на безкомпромисните професионалисти от „Геотрейдинг“ АД.

Снимка


Любимката на България Поли Генова пя за участниците и публиката на събитието на лятото в София.

Снимка


Щастливите победители в OffRoad Show & Expo под дъжд от шампанско и конфети.