ВИЖТЕ СНИМКИ  >>  >>  >>


На автоизложението в Дубай руснаците от Bilenkin Classic Cars показаха първия си модел - Vintage, който ще бъде произвеждан в малки серии.

Belinkin акцентират върху дизайна - както на интериора, така и на екстериора.

Vintage има подчертан ретро стил, а клиентите на марката ще бъдат доволни от високите нива на персонализация и индивидуализация, които се предлагат от руската компания.

Руснаците са решили да използват за основа BMW 3-Series, като на базата на шасито на E92 е създаден и класическия Vintage.

Освен това Vintage разполага и с двигателната гама, както и със системите за сигурност на предходното поколение на BMW 3-Series, така че за руският луксозен автомобил можем да говорим и като за сериозен тунинг проект.

Студиото Bilenkin Classic Cars имат опит в тунинговането на класически и луксозни съветски лимузина като ГАЗ-12 "ЗиМ", ГАЗ-13 "Чайка" и Волга ГАЗ-21.

Видно е, че основната си енергия руснаците са вложили в дизайна на автомобила, като купето му е ръчно изработено от полимери.

В тапицирането на интериора са помогнали от руското студио CARDI, като в колата откриваме и специална кристална топка на скорстния лост, създадена от Steklolux.

Що се отнася за цената ръчно създадения Vintage, можем да кажем, че в зависимост от желанията на клиента тя ще бъде между 130 000 и 250 000 евро.