ВИДЕО >> >> >>

 


Автосалон София 2015 продължава до 25 октомври - тази неделя е последният ден на изложението, а ако отидете ще може да видите почти всичко - от народна Лада до ултра спортно Maserati и футуристичния Nissan Sway.

За всеки вкус има по-нещо - любителите на икономичния и бюджетен клас автомобили ще видят новия Fiat Tipo.

Вижте Ауто Италия на Автосалон София 2015 >> >> >>


Любителите на лукса ще могат да се запознаят отблизо с най-новото поколение на BMW 7 Series и новия Renault Talisman.

Вижте моделите на BMW на Автосалон София 2015 >> >> >>


Феновете на високопроходимите машини ще могат да видят новият Hyundai Tucson, първия SUV на Jaguar - F-Pace, Mercedes GLE Coupé, хибридния Mitsubishi Outlander PHEV и мощния Mercedes-AMG GLE 63.

Не са забравени и хората с по-практичен възглед към автоиндустрията - те ще видят новият Volkswagen Passat Alltrack, Subaru Levorg и дори новият VW Transporter.

За еко любителите и феновете на изцяло електрическото задвижване са представени 100% електрическа KIA Soul и Renault Zoe.

Ако имате бензин в кръвта, то има да видите много - мускулестите Dodge Charger, Challenger и Durango, новия Ford Mustang, мощното Audi R8, уникалното Maserati MC 12 и много други.

В крайна сметка посетителите ще могат да видят над 220 автомобила и ще имат възможност пробно да шофират над 50 модела, а нека не забравяме и за красивите хостеси.

Вижте момичетата на Автосалон София 2015 >> >> >>


Един от посетителите, който дойде на изложението и попълни една анкетна карта ще си тръгне с автомобил по време на последния ден на изложението.

Автосалон София 2015 ще приключи в 20:00 часа на 25 октомври.

СНИМКИ >> >> >>