Концепцията е плод на сътрудничество между доставчикът на гъвкаво работно пространство Regus с Rinspeed. Тя подкрепя стремежа на Regus да помага на хората да работят докато са на път.
Концептуалната кола XchangE ще бъде представена на автомобилното изложение в Женева през март. Пътуването с кола ще бъде времето, през което професионалистите ще правят бизнес, а шофирането вече няма да представлява просто една пауза от работата или дома.
Вижте снимки >>
Иновативният дизайн на XchangE позволява на двете предни седалки да се сгъват назад, като така се образува мобилно работно място и място за срещи, предназначено за четирима души. Съвременната технология и информационно-развлекателните системи на колата позволяват на пътниците да се свързват с офиса си, да работят продуктивно или да правят презентации на лаптоп.
Резултатът е едно удобно лично пространство, което превръща задръстванията по пътя към летището, например, в едно продуктивно време "в офиса".
Освен че помага на хората да правят бизнес в движение, самоуправляемата кола осигурява на професионалистите повече гъвкавост, що се отнася до работните им графици. Независимо къде се намират и в удобното за тях време, необходимостта от взимане на работа за вкъщи и пропускането на важни семейни мигове намаляват.