Моделите са избор на екипа на Дир.бг, а подреждането е по азбучен ред:
BMW 4-Series Coupe - Спортното купе с две врати на баварците получи привилегията да носи собствен номер в йерархията, заменяйки "тройката" купе. 4-Series е роден победител и притежава всичко, което се очаква от такъв тип кола: изящен дизайн в комбинация с уникална динамика на пътя.
BMW i3 - Иновативният електромобил има за цел да промени света на автомобилите. Той може да измине от 130 до 160 км в изцяло електрически режим, а ако това не е достатъчно - пробегът по желание може да се удължи до около 300 км от малък двуцилиндров двигател.
Jaguar F-Type - Британците създадоха истински спортен автомобил. С безкомпромисната ходова част и темпераментен двигател (495 к.с. и 625 Нм при F-Type V8 S) удоволствието зад волана е гарантирано.
Mazda3 - "Тройката" на японците впечатлява с чевръсто поведение на пътя и богато оборудване. Дизайнът е впечатляващ, а аеродинамиката - перфектна.
Mercedes-Benz S-Class - S-класата за пореден път налага тенденции в автомобилостроенето. Mercedes твърдят, че новото поколение на лимузината е "най-добрият автомобил в света"... и вероятно са прави. S-Class е отличник във всички дисциплини.
Opel Cascada - Кабриолетът на Opel предлага добър комфорт, тих и мощен двигател и висококачествен мек покрив. Cascada не отстъпва на скъпите си конкуренти по отношение на качеството, като същевременно е чувствително по-евтин.
Peugeot 308 - Макар да запазва същото цифрово обозначение, 308 е един изцяло нов продукт, при който има значително подобрение на качеството. Французите са амбицирани да засилят позициите си в компактния клас, а с доброто поведение на пътя и атрактивната си визия 308 е на прав път.
Range Rover Sport - Новото поколение на всъдехода е сполучливо във всяко отношение. Каква е рецептата? Лукс, добра динамика и висока проходимост. Благодарение на алуминиевата си конструкция Range Rover Sport е олекнал с цели 500 кг в сравнение със своя предшественик.
Skoda Octavia - Ключовият модел на чехите порасна, запазвайки всичките си положителни черти. Octavia съчетава отлична функционалност, високо ниво на безопасност и конкурентни цени.
Toyota Corolla - В единадесетото издание на Corolla японците са запазили същността му на верен и солиден семеен автомобил. С по-големите си външни и вътрешни размери моделът става още по-практичен, а дизайнът на предната част трупа точки - Corolla определено е станала по-привлекателна.
Вижте снимки на моделите на 2013 >>