Според слухове, идващи от Страната на изгряващото слънце, след 2 месеца ще видим 3 нови и много любопитни спортни купета.

Mazda RX-9
Неизвестностите около Mazda RX-9 са най-големи, като японската компания ту казваше, че планира подобен модел, ту заявяваше, че не смята да прави нов роторен спортист. Въпреки това преди около година се появи информация за пробив в технологията на ванкеловия двигател. През 2015 Mazda показа концепцията RX Vision, която намекваше за бъдещо спортно купе, което по всяка вероятност ще се нарича RX-9.

Вижте как изглежда Mazda RX Vision >> >> >>


Nissan 390Z
Настоящият Nissan 370Z е на пазара от 2009 година и японците вече мислят за неговия наследник. На автошоуто в Токио ще бъде показана концепция, върху която ще се базира бъдещото 390Z. Знае се, че автомобилът ще стане по-луксозен и ще взаимства някои елементи от Nissan GT-R.

Вижте как може да изглежда Nissan 390Z >> >> >>


Toyota Supra
Това е автомобилът, който е най-вероятно да дебютира на сцената в Токио през октомври. Знае се, че новата Toyota Supra ще дебютира на пазара през 2018 година, а размерите й ще са сходни с тези на Porsche 911. Според спекулациите двигателната гама ще включва турбиниран V6 агрегат и хибридна система.

Вижте как може да изглежда Toyota Supra >> >> >>