Още от 2005г. с първата си поява Swift Sport заема много специално място в гамата на Suzuki, въплащавайки страстта на японския производител към конструирането на автомобили с впечатляваща динамика.

Новото поколение на спортната версия на емблематичния модел на Suzuki е с изцяло нов дизайн, а турбо двигателя, с който ще бъде оборудвано обещава вълнуващи моменти за шофьорите.

Появата на новия Swift Sport ще направи тази есен доста ярка, имайки предвид жълтия цвят на автомобила от единствената до този момент официално разпространена снимка на модела.

По информация от официалния вносител на марката в България - МИРКАТ ООД, продажбите на модела на нашия пазар ще започнат в началото на 2018г, като компанията на този етап не разпространява детайли около оборудването на забележителния Swift Sport.

Но едно е сигурно, малкият хотхеч на Suzuki ще предизвика интереса не само на посетителите на 67-мото издание на автомобилния салон във Франкфурт, но и на любителите на спортни автомобили, както в целия свят, така и у нас.