Салонът на американския мускулест автомобил е тапициран с кожа от истински мустанг и кобри.

Ексцентричният китайски собственик на нов Ford Mustang GT с 5-литров V8 и 422 коня е поискал автомобилът му да се претапицира с кожа от мустанг - заедно с косъма.

Това е истински Mustang, искам и кожата да е от мустанг...“, заявил китаецът.

Vilner са използвали естествения материал с косъм за страниците на седалките, останалата им площ обвиват в същия материал, но обработен и на ръка, а всички перфорации са нанесени ръчно.

Конците са червени, в контраст с екстериора на колата. В същото бордо са изпълнени и предпазните колани, както и шевовете около лоста на ръчната спирачка, също облицована с конска кожа.

Почти всички останали повърхности са облагородени с фина алкантара: корите на вратите, корите при задните седалки, таблото, воланът, който е комбинация кожа от мустанг/алкантара и таванът на Mustang GT, изпълнен според изискванията на клиента.

Алкантареното платно над главите на шофьора и пасажера е ръчно изрисувано с две кобри, препратка към по-мощните Shelby изпълнения на колата, но изпълнено в традиционен китайски стил.

Детайл завършващ този изключително автентичен и персонализиран интериор е металната табелка срещу пътника, на която е гравирано изображение с първото поколение Mustang и номер 01, идентифициращ уникалността на проекта.

Вижте снимки >> >> >>