От 1 до 9 август всеки любител на екстремните преживявания има възможност да направи по едно кръгче със страхотните машини, при това – напълно безплатно, а един от всички участници ще спечели специална награда от Polaris.

От 1 до 9 август на ВИП-паркинга на Sofia Ring Mall ще може да откриете няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите ще могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола.

Хитът на събитието ще е дългоочакваният Polaris Slingshot - един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта.


Вижте снимки на Polaris Slingshot >> >> >>



Polaris Slingshot или "Прашката" има доста интересни характеристики.

Триколката тежи само 771 килограма, а се задвижва от 2.4-литров Ecotec двигател със 173 к.с. и 225 Нм въртящ момент. Тази комбинация гарантира страхотни характеристики, а отвореният кокпит на Slingshot ще провокира зрението, обонянието и слуха ви във всички посоки.

Благодарение на конфигурацията „side-by-side" (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.

В делнични дните дни тестдрайвовете ще се случват между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч.

Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината.

Освен това посетителите ще могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris.