С нова агресивна предна броня, ревизирана предна решетка и аеродинамични странични прагове двата кросоувър модела изглеждат доста заплашително.

Вижте снимки >>


Спортистите разполагат още с вентилирани предни калници, аеродинамични странични огледала и 21-цолови олекотени лети джанти с гуми Michelin Pilot Super Sport UHP.

Спортният стил продължава отзад, където виждаме нова отличителна задна броня и дифузьор, който е ограден от четири ауспуха.

Промените продължават в интериора, където спортните седалки са тапицирани в луксозна Merino кожа с контрастни шевове, а арматурното табло е ревизирано.

Спортните SUV машини могат да се похвалят и с нов тапициран с кожа M волан с алуминиеви пера за превключване на предавките.

Част от другите направени промени включват тапицираното табло, праговете на вратите, които са снабдени с М-емблемата, климатичната система с четири зони и аудио системата на Harman Kardon.

И двата модела са задвижвани от 4.4-литров V8 битурбо двигател, който развива 567 к.с. и 750 Нм въртящ момент.

Той е свързан с 8-степенна M Steptronic трансмисия и система за задвижване на всички колела.

Ускорението от 0 до 100км/ч става за 4.2 секунди, а максимална скорост е ограничена на 250 км/ч.

И двата спортни M-модела ще дебютират на автошоуто в Лос Анджелис, а продажбата им ще започне от следващата пролет с начални цени от 99 650 долара за X5 M и 103 050 долара за X6 M.