Lancia Grand Voyager, Lancia Flavia и Lancia Thema представляват лек редизйн на американските Chrysler Grand Voyager, Chrysler 200 и 300.
Вижте снимки
Външно моделите са получили нови предни брони и радиаторни решетки с притежаващи емблемата на италианската марка.
MPV модела Lancia Grand Voyager ще се предлага с два двигателя – 3.6-литров V6 с 283 к.с. и разход 12.3л/100 км и 2.8-литров дизел със 168 к.с., за който средният разход на гориво ще бъде в рамките на 8.5 л/100км.
По отношение на Lancia Flavia в Женева ще дебютират и двата прототипа - седан и кабриолет. На този етап италианците не съобщават никакви технически характеристики за тях.
Третият модел Lancia Thema ще бъде флагманът на фирмата и ще се предлага с три агрегата. Първият е 3.6-литровият бензинов Pentastar на Chrysler Group генерира 296 к.с., куплиран с 8-степенна автоматична трансмисия, а двата 3-литрови дизела на VM Motori с мощност от 190 к.с. и 224 к.с., куплиран серийно с 5-степенна автоматична трансмисия.
На този етап няма информация за цената, но се знае, че продажбите на Thema ще стартират през октомври.
Последния от новите модели в Женева ще е следващото поколение на Ypsilon. Новият Ypsilon има дължина от 3840 мм, като хечбекът е с пет врати и доста динамичен и добре изглеждащ дизайн. 
Новото поколение на Lancia Ypsilon ще се предлага в Европа с три двигателя – бензинов с обем 1.2 литра, дизелов с обем 1.3 литра и турбоагрегат от семейство TwinAir с обем 900 см3. Дизелът и TwinAir обещават вредни емисии от под 100 г/км.